sâmbătă, 29 ianuarie 2011

"Prizonier al cuvintelor"

             Cateva cuvinte din partea cui trebuie ,la momentul potrivit sunt ca o raza de soare in mijlocul furtunii.. Si lasand la o parte descrierile , cateva cuvinte te pot face foarte fericit.. deci alegele cu grija:).
     "A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva,
      cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta."
            Gandeste cat de mult simbolizeaza aici o simpla prezenta , o simpla umbra , cuvintele ar face deja minuni,dar alese atent. Prea multe subintelesuri , prea multe idei , prea putine cuvinte, iar modul de exprimare principal se bazeaza pe ele, iar tu devi prizonierul acestora, "captiv in cuvinte".

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

"Ninsoare....,dar tu soare??"

          



             Iar ninge, o alta zapada.... credeam ca e de ajuns pentru anul asta..  Imi lipsesc razele acelea de soare care te incalzesc printre crengile copacilor..undele acelea senine care-ti tatueaza pe fata un zambet ce ti ajunge pana in adancul sufletului...imi lipsesc,.. dar le astept :)!

"Presupunere sau certitudine?"

             Totul incepe cu un zambet
             Raza calda de soare intr-o toamna tarzie
             O inviorare neasteptata
             Napustire de griji
             O speranta dincolo de capatul tunelului
             
            
             Totul se sfarseste cu o ultima lacrima
             Ori poate un zambet de copil,
             O mangaiere....ori ....
             Nimic!...
                           ....sau poate doar o iluzie...

"Meditatie"

            Dupa o pauza in care sincer nu stiu ce s-a intamplat.... o nebunie poate.... am arunca o privire pe unele din postarile mele nefinalizate. Deja era prea mult, idei prea ample, prea multe ipoteze pentru un motiv banal. M-am cam plictisit sa tot caut adevarul pur.... si daca prin presupunere l-as gasi , cine ar crede in el.. doar eu?.... o alta enumeratie de dovezi pentru a ii face pe cei din jurul meu sa creada ?Asa ca mai bine renunt...caci ideile si gandurile-mi sunt aceleasi. Am terminat pe moment..


                             dar poate nu definitiv...